whatsapp-widget

Sabina Nedelcu

Campanie din trecut 0 zile
72.494117647059% Complete

Suma primita

6.162 €

Necesari

8.500 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_661663108959a_Sabina-Nedelcu-10.04.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Revolut B.
Cocean C.
Nicola A.
Tecuceanu A.
Marian I.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Sabina Nedelcu

Campanie din trecut

Update-uri campanie

19 Apr
2024-04-19

La doar trei săptămâni după intervenție, inima ne este încălzită de veste că domnul doctor Thiery îi permite Sabiniei să se întoarcă acasă. A urmărit cu admirație progresul ei, o reabilitare remarcabilă, un semn clar că operația a fost un succes. Sabina a impresionat întregul personal medical nu doar cu recuperarea sa rapidă, ci și cu spiritul său neînfrânt - o forță luptătoare ce strălucește prin curaj și determinare.

Acum, Sabina se bucură de normalitatea pe care și-a dorit-o atât de mult. Este "ca bradul de dreaptă", o metaforă folosită de domnul doctor Thiery care reflectă forța și reziliența ei.

Vreau să îmi exprim recunoștința profundă pentru domnul doctor Thiery, pentru echipa de profesioniști dedicată, pentru toți oamenii cu inimi mari care ne-au susținut și pentru fiecare suflet care ne-a fost alături în aceste săptămâni dificile. Fiecare cuvânt de încurajare și fiecare gest de sprijin au fost raze de speranță care ne-au luminat calea. Mulțumim din inimă că ne-ați ajutat să vedem aceste zile de bucurie și ușurare.

10 Apr
2024-04-10
Plati efectuate Fisier 1

Asociația "Salvează o inimă" a achitat suma de 42,500 RON pentru a aduce speranță acolo unde viața atârnă de un fir subțire. Lupta continuă, iar fiecare contribuție este o rază de lumină în întunericul fricii și al nesiguranței.

Vă mulțumim pentru că nu ne lăsați singuri. Datorită vouă, Sabina, o mică luptătoare, se află acum la recuperare în clinică. Chiar dacă a trecut prin 9,10 ore de incertitudine până când am aflat că este totul bine, ea nu se plânge. Forța și curajul ei sunt o inspirație pentru noi toți.

Continuăm să luptăm împreună, să oferim speranță și să salvăm inimi. Acesta este angajamentul nostru față de fiecare suflet pe care îl sprijinim. Vă mulțumim că sunteți parte din această călătorie.

02 Apr
2024-04-02

După ore întregi de așteptare, timp în care inima mi-a bătut într-un ritm nesfârșit de îngrijorare, am primit vestea care ne-a luminat sufletele: operația a fost un succes. În acele momente, emoțiile au explodat într-un amalgam de lacrimi de fericire și zâmbete tremurânde. Sabina, copilul nostru iubit, a primit șansa la o viață normală, la fericirea pe care o merită.

Dumnezeu a fost alături de noi în această încercare, simțindu-ne rugăciunile și speranțele. În camera de așteptare, unde fiecare secundă părea o eternitate, ne-am ținut de mâini, ne-am încurajat și ne-am rugat împreună, unindu-ne gândurile pentru binele Sabinăi.

Acum, când operația este în urmă, știm că ne așteaptă un drum lung și greu de recuperare. Dar cu aceeași credință și speranță care ne-au ghidat până acum, suntem pregătiți să înfruntăm fiecare zi, știind că suntem împreună și că puterea noastră stă în unitate.

Mulțumiri adânci se îndreaptă către domnul doctor Alexandru Thierry și minunata sa echipă de la Monza, care au lucrat cu o măiestrie și o dedicație care ne-au depășit toate așteptările. Recunoștința noastră se extinde și către toți cei care au fost alături de noi cu gânduri bune și care au împărtășit cu Sabina o parte din forța și curajul lor.

Dumnezeu ne iubește, într-adevăr. Prin fiecare moment dificil, ne-a oferit lumina și călăuzirea necesară. Această încercare ne-a învățat despre puterea credinței, despre importanța comunității și despre neînfrânta capacitate de a iubi și de a fi recunoscători. Mulțumim, Doamne, pentru fiecare binecuvântare și pentru minunea vieții Sabinăi.

25 Mar
2024-03-25

Luni, pe 1 aprilie, Sabina va păși cu inima plină de speranță în Spitalul Monza din București, pregătită să treacă prin investigații esențiale. Dacă rezultatele vor aduce vești bune, pe 2 aprilie va fi momentul să facă un pas curajos către sala de operații, acolo unde își va începe drumul spre vindecare și spre o viață în care să poată dansa, alerga și visa fără durere.
Această poveste nu este doar despre o operație; este despre speranță, curaj și comunitate. Este despre cum, împreună, putem să aducem zâmbetul pe fața unei tinere fete și să îi oferim șansa la o viață normală, liberă de constrângerile unei boli care i-a testat limitele.

Vă invităm să vă alăturați acestei campanii emoționante și să oferiți, prin sprijinul dumneavoastră, aripi curajului și speranței. Pentru Sabina, pentru visurile ei, pentru viitorul ei luminos pe care îl merită. Fiți parte din povestea care schimbă vieți, fiți parte din miracolul care îi oferă Sabinăi șansa de a trăi fără durere.

22 Mar
2024-03-22

A fost o zi care ne-a adus aminte de ce facem ceea ce facem. O zi în care forța comunității noastre a strălucit mai puternic ca oricând. Azi, cu inimile pline de recunoștință, dorim să împărtășim cu voi un moment deosebit de emoționant în călătoria noastră comună de a salva vieți.

Mulțumită generozității voastre neîncetate, am reușit să mobilizăm un val impresionant de sprijin pentru Sabina-Elena, o luptătoare curajoasă în fața unei provocări imense. Nu mai puțin de 320 de suflete nobil de alături de noi au ales să doneze, fiecare contribuind după puterile sale, pentru a-i oferi Sabinei șansa la o viață mai bună.

În acest context de solidaritate, dorim să evidențiem un gest deosebit de generozitate din partea companiei BIG CONF din Botoșani, care a donat suma impresionantă de 12.000 RON. Această contribuție, alături de eforturile noastre conjugate și ale prietenilor apropiați, ne-a permis să adunăm până în momentul de față suma de 4.131 Euro. Este mai mult decât o donație; este o rază de speranță care luminează calea Sabinei prin întunericul încercărilor.

Vă mulțumim din suflet pentru că v-ați unit forțele cu noi, pentru că vă pasă, și pentru că alegeți să faceți diferența. Împreună, suntem mai puternici și, cu fiecare zi care trece, ne apropiem mai mult de visul nostru comun: acela de a vedea zâmbetele pe chipurile copiilor pe care îi sprijinim, liberi de povara bolii.

18 Mar
2024-03-18

Începând cu data de 18 martie 2024, ne unim forțele într-o campanie emoționantă de solidaritate și sprijin pentru Sabina-Elena Nedelcu, o tânără de 14 ani care se confruntă cu o provocare majoră în viața ei. Diagnosticată cu scolioză, Sabina-Elena are nevoie urgentă de un tratament specializat la Spitalul Monza din București, un tratament care depășește posibilitățile financiare ale familiei sale.

În această luptă pentru speranță și vindecare, BIG CONF  a devenit un exemplu strălucit de generozitate și responsabilitate socială. Într-o demonstrație impresionantă de sprijin, compania a ales să redirecționeze 20% din impozitul pe profit al anului 2022, contribuind cu suma de 12.000 RON la fondul pentru tratamentul Sabinei. Această inițiativă nu doar că reflectă angajamentul companiei față de comunitate, dar servește și drept inspirație pentru noi toți, amintindu-ne că împreună putem aduce schimbări semnificative în viețile celor din jur.

Societatea comercială BIG CONF  a luat ființă în 2002 în Botoșani, România și are ca obiect de activitate fabricarea articolelor de îmbrăcăminte în sistem lohn și anume: pantaloni, geci, fuste, jachete, rochii, cămăși (materia primă și auxiliarele fiind furnizate de clienți).

Iar în anul 2007 societatea  BIG CONF  a început dezvoltarea diviziei de construcții și transport, achiziționând primele autobetoniere, autobasculante și prima stație de betoane. De atunci, în fiecare an, dotarea cu mașini și utilaje moderne de construcții face parte din politica de dezvoltare a firmei.

Pentru buna desfășurare a activității firma a achiziționat echipamente și utilaje moderne pentru executarea de diferite categorii de lucrări, investițiile fiind continuate permanent pentru a ține pasul cu ultimele realizări în domeniul confecțiilor, putând menționa câteva firme producătoare de utilaje textile: PFAFF, DURKOPP ADLER, BROTHER, ALAN, RIMOLDI, RICHPEACE, etc.

Grație acestor investiții, calitatea produselor executate și livrate precum și seriozitatea privind angajamentele asumate au determinat obținerea unor rezultate notabile, asigurând o colaborare fructuoasă cu un portofoliu de clienți renumiți de mai bine de 15 ani. Ne putem mândri cu branduri de renume precum Marella, Max Mara, Marina Rinaldi, Prada, Versace, etc.

Acum, e rândul nostru să continuăm acest lanț de generozitate. Fiecare contribuție, mare sau mică, ne aduce mai aproape de obiectivul nostru de a strânge 8.500 de euro necesari pentru completarea sumei pentru tratamentul Sabinăi. Haideți să arătăm că nicio provocare nu este prea mare atunci când inimile noastre sunt unite.

Contribuind la această campanie, nu doar că oferim sprijin financiar, dar trimitem și un mesaj puternic de speranță și încurajare către Sabina-Elena și familia sa. Este un gest care spune "Nu ești singură" și "Împreună, putem depăși orice".

Să fim parte din această poveste de vindecare și speranță. Să contribuim, să împărtășim și să ne rugăm pentru Sabina-Elena. Împreună, putem face diferența

Campanie inițiată pe data de:18.03.2024

Nume: Nedelcu

Prenume:Sabina-Elena

Vârstă: 14 ani

Sumă necesară: 8500 euro din totalul de 24000 euro

Diagnostic: Scolioză

Tratamentul va fi efectuat la Spitalul Monza din București

Povestea Sabinei

În inima fiecărui părinte zace dorința neclintită de a-și vedea copilul fericit, sănătos și împlinit. Astăzi, vă aducem în atenția voastră povestea familiei Nedelcu, o poveste despre luptă, speranță și dragoste necondiționată.

Constantin și Mădălina Nedelcu, părinți devotați și muncitori, își dedică fiecare zi binele fiicei lor, Sabina Elena, o tânără de 14 ani cu un spirit neînfrânt și o minte sclipitoare. În ciuda veniturilor modeste de 800 euro pe lună, obținute din munca asiduă a lui Constantin ca mecanic auto, familia Nedelcu s-a confruntat cu o provocare care le-a testat curajul și determinarea: scolioza lui Sabina.

Descoperită în 2021, scolioza Sabiniei a inițiat o călătorie medicală intensă, marcând începutul unui maraton de terapii, purtarea unui corset de corectare și ore nenumărate de exerciții fizice dedicate. Cu toate acestea, deformarea coloanei în plan frontal, cu o convexitate spre dreapta, a continuat să avanseze, aducând cu ea oboseală și durere, mai ales în momentele de repaus.

Dr. Alexandru Thierry de la Clinica Monza, un luminator în domeniul său, a concluzionat că singura cale de a reda Sabiniei posibilitatea unei vieți normale și fără durere este intervenția chirurgicală. Pentru Sabina, o fată luptătoare și puternică, cu rezultate remarcabile la învățătură și olimpică la istorie, această operație reprezintă mai mult decât o procedură medicală; este cheia spre libertate și posibilitatea de a-și urma visurile fără constrângeri.

 

Ca mamă, îmi văd fiica, Sabina, luptându-se zilnic cu scolioza, o bătălie care îi testează rezistența fizică și puterea interioară. De la descoperirea diagnosticului în 2021 și până acum, am fost alături de ea la fiecare pas, prin terapie intensivă și nopți nedormite, mereu impresionată de curajul și determinarea ei. Sabina este nu doar un suflet puternic, ci și un spirit strălucit, olimpică la istorie, care visează să facă diferența în lume. Dar pentru a-și urma visurile, are nevoie de o operație care să-i ofere libertatea de a trăi fără durere. Cu sprijinul comunității, familia noastră a reușit să adune 16000 de euro până în prezent, însă ne confruntăm cu o diferență rămasă de 8500 euro pentru a acoperi costul total al intervenției la Clinica Monza. Din suflet, vă cerem ajutorul pentru a aduna fondurile rămase necesare. Fiecare contribuție ne aduce mai aproape de ziua în care Sabina va putea spune că a învins. Vă mulțumim pentru orice sprijin puteți oferi. Împreună, putem face o diferență reală în viața ei.ne-a declarat plină de emotții mama micuței Sabina

  Suma necesară pentru operația care i-ar putea schimba viața Sabiniei, 8500 euro, depășește cu mult posibilitățile financiare ale familiei. Cu toate acestea, speranța nu a părăsit-o niciodată, fiind alimentată de dragostea și susținerea comunității noastre.

Fiecare contribuție, indiferent de dimensiune, este un pas către un viitor luminos pentru Sabina, un viitor în care ea poate visa fără limite. 
 

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele: SABINA NEDELCU