Nicolae Solovei

Nicolae Solovei

Campanie activa 17 zile
15.109821428571% Complete

Suma primita

8.462 €

Necesari

56.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Divinol L.
SIMIONESCU C.
Verioti A.
ANDREI-SEBASTIAN Z.
SELCAR I.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Nicolae Solovei

Campanie activa 17 zile

Update-uri campanie

03 Aug
2020-08-03

Imi cer scuze ca nu am gasit putere in mine sa va scriu până acum si am incercat până în ultimul moment sa neg ca tot ce se întâmplă se întâmplă cu noi. Imi este foarte greu să scriu si nu gasesc cuvintele potrivite dar gândul că întreaga lume ne este alături imi da speranta la ziua de mâine . Luni, 27.07.20 am primit rezultatul biopsiei iar a doua zi Niculaes a început prima cură de chimioterapie. Mă rugam ca totul sa decurga cu bine dar vineri, dupa ce a terminat picuratoarea băiatul a început a vomita, persistau dureri in burta iar medicamentele pentru dureri nu isi făceau efectul. Sâmbătă, orele 4 dimineața am fost internați la urgenta cu vomă si dureri insuportabile in partea dreapta. Niculaes a stat din nou sub picuratori care i-au stopat voma si i-au luat putin din dureri . Saptamana aceasta baiatul va fi supus din nou investigațiilor iar in urma lor vom ști cum vor evalua lucrurile mai departe. Mă rog la Domnul sa imi păzească băiețelul si sa ne dea putere sa câștigăm această luptă.

Campanie inceputa la data: 21.07.2020

Nume: Solovei

Prenume: Nicolae

 Varsta:  11 ani

Suma necesara: 56000

Diagnostic: Neuroblastom

Clinica unde va efectua operatia si tratamentul: Emsey Hospital Turcia

 

Povestea lui Nicolae

 

Îți dai seama de cât de mult e iubit un copil din cuvintele mamei sale. E persoana care îl cunoaște cel mai bine, care i-a fost aproape încă dinainte de a fi venit pe lume și care ar sacrifica orice pentru a-i fi bine pruncului ei.

Nicolae e un copil cu o inimă în care încape tot pământul... E un copil în care mereu mi-am văzut sprijinul și alinarea, ne spune cea care i-a dat viață și care acum ar face orice ca să i-o redea, de data aceasta - dacă s-ar putea - fără suferință, fără durere, fără surprize neplăcute, fără toate trăirile prin care trece de când a aflat că o tumoră canceroasă i-a cuprins ficatul.

Pentru părinți, coșmarul se repetă. Vara trecută, bunica lui Nicolae a fost diagnosticată și ea cu o formă agresivă de cancer.

Nu puteam să cred că totul reîncepe. Plângeam cu copilul în brațe și nu știam încotro să apuc și la ce ușă să bat. Cu o fetiță de 1 an acasă, cu un copil pe care îl vedeam cum mi se usucă în brațe și cu finanțele la minimum - unica sursă de bani era salariul soțului care lucra peste hotare, dar care din cauza epidemiei de COVID-19 nu a mai plecat la lucru de câteva luni...

Îngenuncheată de durere, mama lui Nicolae s-a rugat la sfinți să-i arate calea prin care își poate salva băiatul de 11 ani. Unul dintre apropiații familiei i-a recomandat să meargă la Spitalul Emsey din Turcia, unde s-au tratat cazuri similare.

De aici a început o luptă pe două fronturi: una în rugăciune, alta în strângerea banilor necesari pentru transport și investigații. Soții Solovei au cheltuit tot ce aveau la îndemână, neuitându-se la nimic decât la șansa copilului lor de a trăi, de a avea un viitor în față, de a nu se stinge de la o vârstă atât de fragedă. Au reușit să plătească biletele de avion și analizele necesare pentru a ști exact ce urmează.

Cât poate costa viața unui copil? E o întrebare poate retorică, poate lipsită de orice sentiment, dar totuși e o întrebare la care medicina răspunde, poate cu prea multă răceală: 56.000€. Atât trebuie să obțină familia Solovei pentru ca băiatul să poată fi operat și salvat de la un destin tragic.

E lesne de înțeles că după ce au cheltuit tot ce aveau pentru a-l duce pe Nicu în Turcia, părinții lui nu mai au cum să strângă atâția bani. S-au gândit să-și vândă locuința, dar fiind nefinisată și situată într-un sătuc, nu e nimeni interesat să o cumpere și chiar dacă ar fi, nu ar obține cât au nevoie pentru a plăti intervenția chirurgicală și tratamentul post-operator.

Nu ne putem aduna acum cuvintele pentru a ne spune toată durerea pe care o avem în suflet, cred că nici nu pot reda cuvintele atâta durere. Ne gândim doar la Nicolae, care e un băiat nespus de inteligent și de sufletist. Se gândește la surioara lui și la animăluțele pe care le-a adoptat și pe care le iubește mult, așteptând să se întoarcă acasă, să le mângâie din nou și să se joace cu puii de iepuraș pe care i-a primit cadou de la vecini..., ne-a povestit tatăl lui Nicolae, care face apel la oamenii cu inimă mare să doneze pentru fiul lui.

Nicolae poate fi salvat prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”. Nicio investiție nu e mai bună și mai profitabilă decât cea în oameni, pentru că de unde dai, Dumnezeu îți va da înapoi cu dobândă. Chiar și fără vreun câștig, o viață salvată e dincolo de orice preț și de orice bucurie! Putem fi eroii lui Nicu, împreună!

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Solovei) al copilului pentru care faceți donatia!