whatsapp-widget

Nicolae Solovei

Campanie din trecut 0 zile
90.850678571429% Complete

Suma primita

50.876 €

Necesari

56.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_5f365113c82d9_Nicolae-Solovei-14.08.2020.pdf
doc_5f5f9e3e7d2b1_Nicolae-Solovei-14.09.2020.pdf
doc_5f7c5868730ea_Nicolae-Solovei-06.10.2020.pdf
doc_5fb236fbbbfde_Nicolae-Solovei-16.11.2020.pdf
doc_5fd796c5288d2_Nicolae-Solovei-14.12.2020.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Cristea D.
MARCU G.
Frangu H.
ARTISAN I.
NECULAIDE N.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Nicolae Solovei

Campanie din trecut

Update-uri campanie

08 Mar
2021-03-08

Va scriem cu ochii plini de lacrimi și inima de durere, asa a început primul mesaj scris în adresa dumneavoastră cu 8 luni în urmă. Astăzi, ochii sunt plini de lacrimi iar inima de bucurie, după o perioadă de cosmar, durere, frica, Niculae a iesit ÎNVINGĂTOR și sa intors acasa la surioara lui.

E un moment pe care nu am reusit sa il realizăm pe deplin, însă privindul, îmbrățișîndul și văzînd fericirea din ochii lui viață începe să recapete culoare.

Domnule Vlad Plăcintă - ne închinăm în fața dumneavoastră pentru tot ce ați facut pentru familia noastra. Dumneavoastră ați fost cel care fără ezitarea ați sărit în ajutor, care mereu ne-ati încurajat, v-ați rugat pentru noi și ați avut o răbdare imensă. Dumnezeu există, lucrează prin oameni, însă harul cu care va înzestrat pe dumneavoastră e ceva diferit, ceva Divin. Aveti la lista dumneavoastra încă o viață salvată, fie ca Dumnezeu sa va răsplătească inzecit pentru ea, sa va dăruiască putere sa continuati ceea ce faceti caci nu există mai mare durere decât să știi că undeva există o șansă la viață însă nu ai suficienți bani pentru ea. Pentru noi, dumneavoastră ați devenit Erou, va vom purta mereu în suflet și rugăciuni.

Multumim Salvează o Inima , Multumim domnule Vlad Plăcintă.

Totodată, dorim să spunem sincer mulțumiri doamnei Olesia Saratura care ne-a ajutat să ajungem la dumneavoastra, care a plîns impreuna cu noi, s-a bucurat de câștigurile noastre și mereu a crezut în puterile lui Niculae. Multumim doamna Olesia Saratura și întregii echipe Medproper.

Multumim personalului medical din Turcia, Emsey Hospital, pentru grija purtată și pentru felul în care își tratează pacienții, pentru nopțile nedormite, pentru rugăciunile spuse în timp ce schimbau pansamentul sau ii puneau un nou preparat. Nu există naționalități sau religii există Oameni și Dumnezeu.

Stim cu certitudine că fără voi nu am fi reusit iar cuvintele sunt prea mici pentru a va reda cât de recunoscători va suntem fiecăruia, celor care ați donat din puținul vostru pentru Nicolae, celor ce v-ați rugat ca Niculaes sa se faca bine, celor ce ne-ati încurajat și ne-ati fost alături cu gândul, sufletul.

Pentru Niculae, astăzi, cartea vieții se redeschide, începem a nota în ea un nou capitol și ne rugam sa fie unul cât mai fericit. Aveti grija de voie, de sănătatea voastră și a celor apropiați și nici o data sa nu va dati bătuți. Agățațiva de fiecare șansă cât de mică nu ar fi și credeți în ea pana la sfîrșit.

Va cuprindem pe toți cei ce ați rămas la Turcia și va asteptam cât mai curând acasa, sănătoși. Multumim pentru tot.

11 Jan
2021-01-11

Dragii nostri, nu v-am scris de mult timp despre starea lui Nicolae, ultimile evenimente au cerut ca toata atenția sa fie acordată lui. A fost o perioadă foarte dificilă pentru noi, o perioadă în care soarta la incercat repetat. După cum am scris ultima dată după operație starea lui Nicolae se agravase, i se depistase lichid la plămîni, fiind supus unei intervenții chirurgicale repetate. Aici se începuse coșmarul si lupta lui Nicolae. Febra permanentă din cauza lichidului, dureri mari din cauza intervenției - o perioadă de reabilitare foarte dificilă și lungă. După ce își revenise putin am fost anunțați că urmează 3 cure de chimioterapie. Si cand ne-am gândit că coșmarul a rămas în urmă, Nicolae a început prima cură de chimioterapie. Din start a reacționat rau, febra, dureri, iar după 24 ore starea lui se agravase total. După mai multe investigatii sa depistat ca drenajul nu era fixat corect, iar o parte din tratamentul primit in 24 de ore sa dus la plămîni. A fost dificil însă dorința lui Niculaes de a se intoarce acasa este mai mare ca orice boala din lume. La moment starea lui este una stabilă, si ne rugam sa rămână asa până la final.

24 Nov
2020-11-24

În urma mai multor investigatii lui Niculaes i -a fost depistat lichid la plămîni. Ieri a fost dus în sala de operație pentru a i se scoate lichidul aparut, însă după intervenție febra sa ridicat din nou la 39 °. Astăzi, va intra repetat in sala de operație...

22 Nov
2020-11-22

Operația a trecut cu succes din discuțiile avute cu medicul specialist. După o zi în care a stat la terapie intensivă, Nicolae a fost transferat în salon.Momentan face febră iar mâine se va face consiliu director de către medicii specialiști pentru a identifica cauza. Trebuie să avem nevoie de răbdare.

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat !

17 Nov
2020-11-17

Astazi venim cu vesti minunate!! Tumoare care crescuse de 15 cm la ficatul lui Niculaes s-a micșorat considerabil, rămânând de doar 4 cm. După atâta timp în sfîrșit medicii ne-au anuntat ca Nicolae e pregătit de operație pentru ai înlătura restul tumorii rămase. Miine, micul luptător va intra în sala de operație, miine el se apropie de finalul acestei lupte crîncene.

19 Oct
2020-10-19

Trei luni privești la geam cu gândul tot acasă 🏡
Trei luni de suferință, îngerașul meu..
Răspunsul gândului ce te- apăsa
Îl stie numai Bunul Dumnezeu..😢😢😢😢🙏🙏🙏🙏🙏🙏
     Bună ziua dragii noștri❤
În primul rând dorim să vă mulțumim din suflet ca ați apărut în calea noastră aidoma unor îngeri ce ne luminează în cea mai întunecată perioadă din viața familiei noastre.
    Cu ajutorul vostru și numai împreună cu voi îl putem salva pe Niculaeș.
     Razboiul dus de Niculaes continuă cu o următoare cură de chimioterapie care va fi deja una decisivă. După această ultimă cură de chimioterapie se va vedea daca este pregătit sau nu de operație .
     Suntem la câțiva pași de a afla verdictul. Emoțiile sunt extrem de mari iar frica sa legat de noi și nu vrea sa ne mai părăsească.  
    Va rugam sa ne ajutati sa ducem la capăt acest " Razboi" și să vă rugați ca finalul sa fie cel dorit - Niculaes sa se întoarcă sănătos acasă unde ne așteaptă o altă mica comoara de doar 1 anișor. 

03 Oct
2020-10-03

Campania de strângere de fonduri prin SMS s-a încheiat. Împreună cu Nicolae dorim să spunem mulțumesc "Asociației Salvează o Inimă" pentru această șansă acordată și tuturor celor care au fost și ne sunt alături până în prezent.

Pentru Nicolae lupta continuă.

Analizele de sânge nu sunt întocmai satisfăcătoare de aceia i se face transfuzie de sânge. Sperăm ca în cel mai apropiat timp să fim gata de următoarea cură de chimioterapie.

Ajutorul vostru este indispensabil!

01 Oct
2020-10-01

Campania de strângere de fonduri prin SMS s-a incheiat. În urma campaniei s-a colectat 6109 SMS-uri a câte 2 euro reprezentând suma de 12218 euro.

Rămâne campania de strângere de fonduri prin card, pay pal si transfer bancar deschisă.

Vă mulțumim din inimă!

24 Sep
2020-09-24

AMR 6 zile până la finalul campaniei de strângere de fonduri prin SMS

Până în momentul de față avem 5500 de SMS -uri a câte 2 euro.

Lupta pentru VIAȚA lui Nicolae continuă!

Trimite SMS la 8832 mesaj NICOLAE

24 Sep
2020-09-24

Cu mare bucurie și cu o speranță nemărginită dorim să vă spunem că Nicolae a trecut cu succes peste încă o cură de chimioterapie. În curând vom avea rezultatele analizei de sînge și cred că vom face și Ultrasonografia. Dragostea și dorința de viață pe care o emana mă încarcă și pe mine cu putere, mă face să înaintez alături de el mult mai încrezuta. Atât de mult Niculaeș iubește viața...iar eu atât de mult îl iubesc pe el.

19 Sep
2020-09-19

Mulțumim din inimă, Andreea Bălan!!!

Aflată acasă, împreună cu fiicele sale, Ella și Clara, dar și mama ei, Andreea Bălan a aflat astăzi povestea tristă a lui Nicolae Solovei, căruia medicii i-au descoperit  o tumoră canceroasă i-a cuprins ficatul. Din acea zi, părinții lui, dar și el au început o luptă teribilă și, în prezent, au nevoie să strângă 56.000 de euro pentru tratament. Ieri, băiatul a făcut a doua zi la chimioterapie și totul a decurs bine, au povestit părinții pentru salveazaoinima.ro. În urmă cu ceva timp, el a suferit chinuri groaznice din cauza unei infecții in sânge și erupției pe piele apărute în urma unei cure de chimioterapie.

Îndrăgita artistă a distribuit povestea emoționantă a băiatului de 11 ani și a scris următorul mesaj sfâșietor: “Vă rog din suflet, haideți să îl ajutăm pe Nicolae Are mare nevoie de noi” – îl puteți vedea și în galeria foto a articolului.

18 Sep
2020-09-18

Nicolae e la doua zi la chimioterapie, totul merge cu bine, dar o să scriem după ce o să o termine de primit ca să nu anticipăm lucrurile.

18 Sep
2020-09-18

Pentru prima dată am simțit că îl pierd, ce am simțit e inexplicabil, incomparabil, și de nemăsurat .. nu e durere, nu e frică ...e un sentiment pe care nimeni nu ar trebui să îl cunoască. Uneori e mai puternic decât mine... a găsit putere în el să se ridice, să-mi zâmbească... ” Mămica nu te teme, mereu voi fi cu tine. ...” văzându-i dorința de viață și curajul cu care înaintează, eu îl cred. Eu cred că el va putea ține piept încercărilor care îi ies în cale. Dacă va învinge sau nu această nemiloasă boala,nu depinde doar de el dar în mare parte și de banii cu care sunt nevoiți să achite tratamentul.

16 Sep
2020-09-16

Ne mai despart 14 zile de campanie de strângere de fonduri prin SMS.

Până în momentul de față s-au transmis 4000 de SMS-uri a câte 2 euro.

Trimite SMS la 8832 mesaj Nicolae

15 Sep
2020-09-15

După cum fusese planificat aseară  Nicolae a început chimioterapia, dar în data ce au pus-o Nicolae s-a simțit rău.A avut o reacție alergică, respectiv și un șoc..Nu reacționa absolut la nimic, nu vorbea și nu putea mișca membrele.Medicii au reușit să îl restabilească și au spus că astăzi vor încerca să îi pună alt tip de chimioterapie.Între timp în camera s-a adus aparatul pentru respirație artificială.

15 Sep
2020-09-15

După o pauză lunga in care Niculaes a suferit chinuri groaznice din cauza unei infecții in sânge si erupției pe piele aparute in urma acesteia suntem gata să începem următoarea cură de chimioterapie. Efectele ei sunt imprevizibile de aceea înaintăm cu o frica imensa.

Imi este greu... imi e nespus de greu cand stiu ce poate sa urmeze.

Aceasta lupta la schimbat nu doar fizic... a devenit mai puternic, mai matur si cu o imensă dorință de a supraviețui.

07 Sep
2020-09-07

2 secunde ca să dai un SHARE!!!
2 SECUNDE SĂ TRIMIȚI UN SMS
2 minute ca să donezi online sau pay pal
5 minute ca să completezi contractul de sponsorizare
TRIMITE SMS DE 2 EURO LA 8832 MESAJ NICOLAE
Calvar - un cuvânt prea blând pentru a descrie prin ce chinuri trece Nicolae în acest moment. Starea lui s-a agravat, corpul devenindu-i "carne vie" din cauza unei infecții în sânge. Părul ia căzut definitiv iar febra nu-i mai scade de câteva zile. E destul de înțelept ca să-i mai ascund ceva...
mi-a spus să-l las să plângă...
mi-a spus că-l doare tare...
...și mi-a mai spus că el nu vrea sa moară!
Ați fost alături de noi de la început, ați plânsalături de noi și v-ați rugat să se facă bine. Salvarea lui se află în rugăciunile voastre și sprijinul vostru financiar.
Donații se pot face și prin transfer bancar:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie (Solovei) al copilului pentru care faceți donatia!

31 Aug
2020-08-31

Fiecare zi a devenit pentru tine o luptă iar trofeul ei nu e altceva decât VIAȚA. Mica mea păpădie, asa îți spui tu cand îți vezi firele de par căzînd pe saltea. Plângi și mă rogi să fac ceva sa nu iți mai cadă ... Cum sa iti spun ca sunt neputincioasă ? Cum să-ți explic ca destinul refuză să iasă cu mine la un duel? Nu-mi rămâne decât printre lacrimi să îți zîmbesc si sa ascund cât mai repede cearșaful....

19 Aug
2020-08-19

Să știi că copilașul tău e bolnav e o durere imensă. O durere unica ce te sufocă din înăuntru tau, care te lipsește de somn, mâncare și aer. Durerea aceasta se-nzecește când știi ca el poate fi salvat dar ... suma este mult prea mare decât ne-am putea permite .
Pe când lumea se luptă cu "COVID-19" undeva departe există o lume aparte... "Lumea Copiilor Bolnavi de Cancer".
Suntem internați în spital unde zilnic copiii mor, unde zilnic mamele strigă de durere în cât ecoul lor se răsfrânge asupra întregului pământ....
...iar asta ma facut să încetez să îi mai văd somnul ca un proces fiziologic... Cand îl vad ca doarme vreau sa îi spun să deschida ochii și să nu îndrăznească să îi mai închidă vrio dată....
Se aude din nou, se aude ecou de durere... e atât de puternic încât ar fi în stare sa spargă toate geamurile spitalului odată...

12 Aug
2020-08-12

În sfârșit, dupa o săptămână grea in care am dus o luptă crâncenă cu febra suntem gata de a doua ședința de chimioterapie care ne apropie din ce in ce mai mult de împlinirea visului lui Niculaeș – sa ne întoarcem sănătoși acasă. Întareste-ne, Doamne, și transformă frica si durerea noastră in pace si bucurie.

11 Aug
2020-08-11

Iartă-mă copile că te arăt lumii întregi in starea in care nu ai fi vrut sa te vada cineva.
Ce inima ar trebui sa aiba o mama pentru a fi in stare sa isi pozeze copilul in timp ce el suferă!?.... Una ca a mea...plină de DURERE...DISPERARE, dar totodată SPERANȚĂ ca Niculaeș va fi bine.
Viața lui Niculaes depinde acum de bani, iar TOTUL nostru este prea mic pentru al putea salva.
- Mămica scoate-ma de aici, ma doare din ce in ce mai tare!
.....de aș putea puiul meu..Il strâng strâns la piept și ma rog Domnului să-mi dea mie durerea lui...sa nu o mai simtă Nicolae.

03 Aug
2020-08-03

Imi cer scuze ca nu am gasit putere in mine sa va scriu până acum si am incercat până în ultimul moment sa neg ca tot ce se întâmplă se întâmplă cu noi. Imi este foarte greu să scriu si nu gasesc cuvintele potrivite dar gândul că întreaga lume ne este alături imi da speranta la ziua de mâine . Luni, 27.07.20 am primit rezultatul biopsiei iar a doua zi Niculaes a început prima cură de chimioterapie. Mă rugam ca totul sa decurga cu bine dar vineri, dupa ce a terminat picuratoarea băiatul a început a vomita, persistau dureri in burta iar medicamentele pentru dureri nu isi făceau efectul. Sâmbătă, orele 4 dimineața am fost internați la urgenta cu vomă si dureri insuportabile in partea dreapta. Niculaes a stat din nou sub picuratori care i-au stopat voma si i-au luat putin din dureri . Saptamana aceasta baiatul va fi supus din nou investigațiilor iar in urma lor vom ști cum vor evalua lucrurile mai departe. Mă rog la Domnul sa imi păzească băiețelul si sa ne dea putere sa câștigăm această luptă.

 

Donează

2€
Trimite un SMS la
8832
Mesaj: NICOLAE

Pana in prezent s-au trimis 5240 SMS-uri a cate 2 euro

* Numarul de SMS 8832 este valabil in perioada 01 SEPTEMBRIE 2020- 30 SEPTEMBRIE 2020. Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Telekom ,Orange si Digi Mobil, pentru cartele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartelele preplatite, in reteaua Vodafone, utilizatorii nu platesc TVA. Numar oferit gratuit cu sprijinul Asociatiei Salvează o inimă

*Suma de pe site la SMS este adaugata manual.

Campanie inceputa la data: 21.07.2020

Nume: Solovei

Prenume: Nicolae

 Varsta:  11 ani

Suma necesara: 56000

Diagnostic: Neuroblastom

Clinica unde va efectua operatia si tratamentul: Emsey Hospital Turcia

 

Povestea lui Nicolae

 

Îți dai seama de cât de mult e iubit un copil din cuvintele mamei sale. E persoana care îl cunoaște cel mai bine, care i-a fost aproape încă dinainte de a fi venit pe lume și care ar sacrifica orice pentru a-i fi bine pruncului ei.

Nicolae e un copil cu o inimă în care încape tot pământul... E un copil în care mereu mi-am văzut sprijinul și alinarea, ne spune cea care i-a dat viață și care acum ar face orice ca să i-o redea, de data aceasta - dacă s-ar putea - fără suferință, fără durere, fără surprize neplăcute, fără toate trăirile prin care trece de când a aflat că o tumoră canceroasă i-a cuprins ficatul.

Pentru părinți, coșmarul se repetă. Vara trecută, bunica lui Nicolae a fost diagnosticată și ea cu o formă agresivă de cancer.

Nu puteam să cred că totul reîncepe. Plângeam cu copilul în brațe și nu știam încotro să apuc și la ce ușă să bat. Cu o fetiță de 1 an acasă, cu un copil pe care îl vedeam cum mi se usucă în brațe și cu finanțele la minimum - unica sursă de bani era salariul soțului care lucra peste hotare, dar care din cauza epidemiei de COVID-19 nu a mai plecat la lucru de câteva luni...

Îngenuncheată de durere, mama lui Nicolae s-a rugat la sfinți să-i arate calea prin care își poate salva băiatul de 11 ani. Unul dintre apropiații familiei i-a recomandat să meargă la Spitalul Emsey din Turcia, unde s-au tratat cazuri similare.

De aici a început o luptă pe două fronturi: una în rugăciune, alta în strângerea banilor necesari pentru transport și investigații. Soții Solovei au cheltuit tot ce aveau la îndemână, neuitându-se la nimic decât la șansa copilului lor de a trăi, de a avea un viitor în față, de a nu se stinge de la o vârstă atât de fragedă. Au reușit să plătească biletele de avion și analizele necesare pentru a ști exact ce urmează.

Cât poate costa viața unui copil? E o întrebare poate retorică, poate lipsită de orice sentiment, dar totuși e o întrebare la care medicina răspunde, poate cu prea multă răceală: 56.000€. Atât trebuie să obțină familia Solovei pentru ca băiatul să poată fi operat și salvat de la un destin tragic.

E lesne de înțeles că după ce au cheltuit tot ce aveau pentru a-l duce pe Nicu în Turcia, părinții lui nu mai au cum să strângă atâția bani. S-au gândit să-și vândă locuința, dar fiind nefinisată și situată într-un sătuc, nu e nimeni interesat să o cumpere și chiar dacă ar fi, nu ar obține cât au nevoie pentru a plăti intervenția chirurgicală și tratamentul post-operator.

Nu ne putem aduna acum cuvintele pentru a ne spune toată durerea pe care o avem în suflet, cred că nici nu pot reda cuvintele atâta durere. Ne gândim doar la Nicolae, care e un băiat nespus de inteligent și de sufletist. Se gândește la surioara lui și la animăluțele pe care le-a adoptat și pe care le iubește mult, așteptând să se întoarcă acasă, să le mângâie din nou și să se joace cu puii de iepuraș pe care i-a primit cadou de la vecini..., ne-a povestit tatăl lui Nicolae, care face apel la oamenii cu inimă mare să doneze pentru fiul lui.

Nicolae poate fi salvat prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”. Nicio investiție nu e mai bună și mai profitabilă decât cea în oameni, pentru că de unde dai, Dumnezeu îți va da înapoi cu dobândă. Chiar și fără vreun câștig, o viață salvată e dincolo de orice preț și de orice bucurie! Putem fi eroii lui Nicu, împreună!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Solovei) al copilului pentru care faceți donatia!