whatsapp-widget

Alexandra Perju

Campanie din trecut 0 zile
27.090829875519% Complete

Suma primita

6.529 €

Necesari

24.100 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Martinescu A.
Revolut B.
Daniel -.
Gheorghita H.
Alin D.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Alexandra Perju

Campanie din trecut

Update-uri campanie

19 Jun
2024-06-19

Dragi prieteni,

Când am lansat campania de strângere de fonduri pentru Alexandra Perju, emoțiile au fost copleșitoare. Ne gândeam că ne va fi foarte greu să strângem banii necesari pentru intervenția chirurgicală, investigații și recuperare. Povestea Alexandrei însă ne-a mișcat profund și nu am putut să rămânem indiferenți la apelul ei.

Alexandra, o tânără plină de viață și de speranțe, a fost pusă în fața unei lupte dificile pentru sănătatea ei. Determinarea ei și dorința de a trăi o viață normală ne-au inspirat pe toți. Cu fiecare zi care trecea, am simțit o responsabilitate tot mai mare să o ajutăm.

Companii de bine precum Allianz-Țiriac Asigurări, Modern Calor, Divco Protect, Mitică Asigurări, Computer Craiova și Emco Star au venit cu suport financiar substanțial. Implicarea lor a fost un exemplu de generozitate și solidaritate. Fără ajutorul lor, drumul nostru ar fi fost mult mai dificil.

Dar, mai presus de toate, voi, dragi prieteni, ați fost adevărații eroi. Din puținul vostru, ați donat pentru Alexandra. Fiecare donație, fiecare gest de sprijin a contat enorm. V-ați deschis inimile și ne-ați arătat că împreună putem face minuni.

În mai puțin de o lună de zile, datorită vouă, am reușit să strângem suma necesară pentru ca Alexandra să primească tratamentul de care are atâta nevoie. Nu avem cuvinte suficiente pentru a vă mulțumi. Ați transformat frica și disperarea în speranță și bucurie.

Vă mulțumim din toată inima pentru generozitatea și sprijinul vostru. Fiecare donație, fiecare mesaj de încurajare și fiecare rugăciune ne-au dat puterea de a continua lupta pentru sănătatea Alexandrei. Datorită vouă, Alexandra are acum o șansă reală la o viață sănătoasă și fericită. Ați demonstrat încă o dată că împreună putem face minuni și aduce speranță acolo unde este cea mai mare nevoie.

Cu recunoștință și speranță,

Echipa de susținere a Alexandrei Perju

4o

04 Jun
2024-06-04

Media

 1. ȘTIRILE KANAL D-Un viitor fără durere pentru Alexandra: Fetița olimpică la engleză are nevoie urgent de operație

 2. AGORA PRESS-Un viitor fără durere pentru Alexandra: fetița olimpică la engleză are nevoie urgent de operație

 3. ZIARUL ACTUALITATEA-Un viitor fără durere pentru Alexandra: fetița olimpică la engleză are nevoie urgent de operație

 4. ZIARUL DE PE NET-Un viitor fără durere pentru Alexandra: fetița olimpică la engleză are nevoie urgent de operație 

 5. ZIARE 24 ONLINE-Un viitor fără durere pentru Alexandra. Fetița olimpică la engleză are nevoie urgent de operație

 6. OBIECTIV DE ARGEȘ-UN VIITOR FĂRĂ DURERE PENTRU ALEXANDRA: FETIȚA OLIMPICĂ LA ENGLEZĂ ARE NEVOIE URGENT DE OPERAȚIE!

 7. BAIA MARE TV-Un viitor fără durere pentru Alexandra: fetița olimpică la engleză are nevoie urgent de operație

 8. GLASUL CETĂȚII-Un viitor fără durere pentru Alexandra: fetița olimpică la engleză are nevoie urgent de operație

 9. BACAU.NET-Un viitor fără durere pentru Alexandra. O fetită olimpică la engleză are nevoie urgent de operație

 10. EVENIMENTUL REGIONAL AL MOLDOVEI-Alexandra, fetița olimpică la engleză, are nevoie urgent de operație

 11. UNIVERSUL ARGEȘEAN-Un viitor fără durere pentru Alexandra! Fata olimpică la engleză are nevoie urgent de operație

 12. SUCEAVA NEWS-Un viitor fără durere pentru Alexandra: fetița olimpică la engleză are nevoie urgent de operație

 13. REALITATEA DOROHOIANĂ-Un viitor fără durere pentru Alexandra: fetița olimpică la engleză are nevoie urgent de operație

 14. PRO BRĂILA-Un viitor fără durere pentru Alexandra. Fetița olimpică la engleză are nevoie urgent de operație 

 15. INFO IAȘI-Un viitor fără durere pentru Alexandra: fetița olimpică la engleză are nevoie urgent de operație

 16. GAZETA DE SUD-Un viitor fără durere pentru Alexandra. Fetița olimpică la engleză are nevoie urgent de operație

 17. GAZETA DE BOTOȘANI-Un viitor fără durere pentru Alexandra. Fetița olimpică la engleză are nevoie urgent de operație

 18. DOTTO TV-Un viitor fără durere pentru Alexandra: fetița olimpică la engleză are nevoie urgent de operație

 19. BOTOȘANI NEWS-Un viitor fără durere pentru Alexandra: fetița olimpică la engleză are nevoie urgent de operație. „Aveam 11 când am aflat...”

 20. BOTOȘĂNEANUL-O adolescentă olimpică la engleză are nevoie urgent de operație: O banală durere s-a transformat în coșmar

04 Jun
2024-06-04

Dragii mei,

Ieri a fost o zi care mi-a confirmat, fără urmă de îndoială, că minunile nu numai că există, dar sunt și palpabile. În doar șapte zile, suflete generoase și companii cu inimi mari s-au unit în sprijinul visului meu.

Este impresionant cum Allianz-Țiriac Asigurări a contribuit cu suma de 5.000 de euro, Divco Protect cu 1.000 de euro, iar Modern Calor, o companie dragă inimii mele din Botoșani, a donat incredibila sumă de 67.000 de RON. Dar ceea ce m-a mișcat cu adevărat sunt cele peste 420 de persoane care ați dat dovadă de o mobilizare exemplară, contribuind fiecare cu cât ați putut pentru a transforma acest vis în realitate.

În fiecare dintre voi văd reflecția celor mai frumoase valori umane: credință, dragoste, nădejde. Fiecare gest de generozitate pe care l-am primit este o mărturie a solidarității și a forței comunității noastre.

Vă mulțumesc din suflet pentru că ați ales să faceți parte din această călătorie extraordinară. Împreună, reușim să facem lumea un loc mai bun.

Cu recunoștință și drag,
Alexandra Perju

03 Jun
2024-06-03

Un far de speranță pentru Alexandra

În momentele în care speranța pare să ne ocolească, există întotdeauna lumină la capătul tunelului. Când toți credeam că nu vom reuși să adunăm fondurile necesare pentru tratamentul Alexandrei, compania botoșăneană Modern Calor a intervenit ca un veritabil far de speranță, donând suma impresionantă de 67000 RON.

Doamna Cristina Lăcătușu, împreună cu echipa Modern Calor, au fost profund mișcați de povestea Alexandrei Perju, o tânără remarcabilă care, la doar 15 ani, se confruntă cu provocări care ar putea zădărnici visurile oricui. Alexandra a fost privată prea devreme de sprijinul mamei sale, însă a demonstrat o reziliență extraordinară, obținând rezultate excepționale la învățătură și impunându-se ca olimpică națională la Limba Română și Engleză.

Diagnosticată cu scolioză avansată, Alexandra are nevoie urgentă de tratament la Spitalul Monza din București, tratament ce necesită suma de 24,100 euro. Grație generozității Modern Calor și a doamnei Lăcătușu, suntem acum cu un pas mai aproape de a-i oferi Alexandrei șansa la o viață normală, la sănătate și la o viitor strălucit.

Cu fiecare contribuție, fiecare gest de sprijin, ne apropiem de obiectivul nostru. Dacă și tu simți chemarea de a fi parte din această minune, te invităm să te alături eforturilor noastre. Fiecare donație, mare sau mică, contează enorm și poate face diferența în viața unei tinere pline de potențial.

Haideți să fim un exemplu de compasiune și solidaritate. Alături de Alexandra, alături de speranță.

Vă mulțumim pentru că nu încetați să credeți în minuni!

03 Jun
2024-06-03

Într-o perioadă în care avem nevoie de lumină și speranță, DIVCO PACK ne oferă un exemplu strălucitor de credință și unitate prin generozitatea lor. Donarea a 5000 RON este mai mult decât un simplu act de caritate – este un simbol al solidarității noastre și al dorinței de a construi un viitor mai bun.

Fiecare ajutor contează enorm. Fiecare contribuție are puterea de a transforma disperarea în speranță și frica în pace. Gesturile noastre comune fac diferența și ne apropie mai mult de scopul nostru final: un viitor mai bun pentru Alexandra.

Mulțumim din suflet pentru sprijinul vostru. Împreună, suntem puternici și capabili de lucruri mărețe.

Împreună pentru un viitor mai bun!

________________________________________________________________________________________________________________________

Divco Pack este o companie născută din dorința unor oameni tineri de a răspunde cu adevărat tuturor necesităților clienților și de a deveni partenerul de încredere al acestora pe segmentul de Packaging. Divco Pack își dorește să devină lider pe piața de ambalaje returnabile și de unică folosință din România.

Deși suntem o societate relativ tânără, am reușit să formăm o echipă cu vastă experiență în domeniul ambalajelor tehnice și de lux, pentru a putea răspunde chiar și celor mai mari provocări în materie de ambalaje. Personalul nostru este calificat și are o experiență de peste 15 ani.

Mulțumim Divco Pack pentru sprijinul vostru continuu și pentru că ne ajutați să construim un viitor mai bun!

29 May
2024-05-29

Alexandra are nevoie urgentă de un tratament specializat la Spitalul Monza din București, un tratament care îi poate schimba viața și îi poate reda speranța într-un viitor fără dureri. Costul acestui tratament este de 24.100 de euro, o sumă imposibil de acoperit pentru familia ei. Însă, în spiritul unității și solidarității, credem cu tărie că împreună putem reuși să strângem această sumă.

Allianz-Țiriac Asigurări a făcut deja un gest extraordinar de generozitate, donând 5000 de euro pentru a veni în sprijinul Alexandrei. Acest act de bunătate ne arată cât de puternici suntem atunci când ne unim forțele pentru o cauză nobilă.

Vă invităm și pe voi să fiți alături de Alexandra în această călătorie. Fiecare donație, oricât de mică, este un pas înainte către vindecarea ei. Fiecare gest de sprijin financiar și fiecare mesaj de încurajare înseamnă enorm pentru această tânără și pentru familia ei. Împreună, putem face ca această poveste să aibă un final fericit.

Vă rugăm să contribuiți și să răspândiți acest mesaj pentru a ajuta la strângerea sumei necesare. Alexandra are nevoie de noi, iar noi credem în puterea dragostei și a speranței care ne unește.

Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul acordat și pentru că sunteți alături de noi în această misiune de a salva vieți.

Campanie inițiată pe data de: 28.05.2024

Nume: Perju

Prenume: Alexandra

Vârstă: 15  ani

Sumă necesară: 24100 euro

Diagnostic: Scolioză avansată

Tratamentul va fi efectuat la Spitalul Monza din București

O șansă la viață pentru Alexandra: Ajutorul tău contează

Alexandra este un simbol al curajului în fața adversităților, o tânără care, în ciuda suferinței constante, și-a păstrat speranța și determinarea. Tatăl său, stâlpul ei de sprijin după pierderea mamei, ne împărtășește povestea: "Privind-o pe Alexandra crescând, am fost martor la lupta ei zi de zi. Am simțit durerea ei și am visat alături de ea la o zi în care va putea trăi fără frica durerii. Mama ei, un înger acum, ar fi fost mândră de curajul și rezistența ei neclintită."

Alexandra, pasionată de literatură română și limbi străine, a excelenzat în cadrul competițiilor școlare, câștigând premii la olimpiadele de limba română și engleză. În ciuda succeselor academice, viața ei de zi cu zi este umbrită de dificultăți fizice. A încercat diverse tratamente, cum ar fi terapia Schroth și purtarea unui corset, însă acestea nu au adus îmbunătățirile sperate. "Operația este acum singura noastră speranță pentru a-i oferi o viață mai bună și mai sănătoasă. Fără aceasta, viitorul ei este incert," explică tatăl ei cu o voce încărcată de emoție.

Procedura chirurgicală necesară este programată la Spitalul Monza din București, sub îndrumarea Domnului Doctor Alexandru Thenry. Costul acesteia se ridică la 24100 EURO, o sumă considerabilă pentru o familie care a investit deja mult în sănătatea fiicei lor.

În inima Alexandrei se conturează o imagine a unui viitor strălucit, în care să poată urma o facultate de prestigiu, să reușească la examenele de Bacalaureat și să își îndeplinească visurile academice fără constrângerile fizice care acum o limitează. "Operația nu este doar o intervenție medicală; este cheia spre libertatea și împlinirea ei," spune tatăl Alexandrei.

Asociația Salvează o Inimă vă face apel la generozitate și compasiune. Ajutorul dumneavoastră poate schimba radical viața Alexandrei. Fiecare donație, indiferent de mărime, ne va ajuta să transformăm speranța în realitate și să-i oferim Alexandrei șansa la o viață normală, fără durere și plină de realizări.

"Îmi doresc să văd că fata mea poate zâmbi din nou fără teamă, să poată alerga, să se joace, și să se bucure de viață așa cum merită. Vă mulțumesc tuturor pentru orice sprijin și pentru că sunteți alături de noi în aceste momente cruciale," încheie tatăl Alexandrei.

Prin sprijinul dumneavoastră, putem oferi Alexandrei un nou început. Ajutați-ne să-i facem visul realitate. Vă mulțumim din inimă pentru generozitate și pentru că alegeți să faceți parte din această poveste de speranță și vindecare.

Vă mulțumim pentru generozitate și pentru că alegeți să fiți parte din acest capitol plin de speranță în viața Alexandrei

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele: Alexandra Perju