Maria Florina Rujoi

Maria Florina Rujoi

Campanie din trecut 0 zile
181.87560738581% Complete

Suma primita

22.458 €

Necesari

12.348 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Maria Florina Rujoi

Campanie din trecut

Update. 27.05.2016

În urma investigațiilor realizate în Italia reiese că Maria Rujoi se află într-o stare bună, iar un an de zile poate sta liniștită în privința tratamentelor. Asociația „Salvează o inimă” i-a asigurat fondurile necesare. La finalul lunii iulie, dacă totul decurge favorabil, fetița se va putea întoarce în țară.

Update. 02 01 2016

Sunt 10 zile de la transplantul de celule staminale, astăzi s-a produs primul semn bun ..măduva Mariei începe ușor să accepte și să producă singura celule noi, ale mele care i-au fost transplantate, cu pași ușori și cu ajutorul lui Dumnezeu, ne îndreptăm pe drumul salvator, medicii mi-au spus că în zilele următoare se așteaptă o schimbare totală, globulele albe să se ridice și să înceapă să lucreze. ..este primul semn bun pe anul acesta, copilul acesta a suferit în ultima perioadă cât pentru 2 vieții. ..greu a fost drumul spre biruință. ...!!

Update: 24.11.21015

"Astăzi, a fost o zi emoționantă pentru noi. .. Maria a făcut o puncție care a decis totul. ..a decis viitorul ei. .cei 15 ani care nu sunt de aruncat. ..s.a dat un verdict. ...rezultatul a fost satisfăcător, incredibil minunat. .. MARIA A ÎNVINS CANCERUL. ..nici urmă de celule cancerigene, nici urmă de rău. ..însă mai avem un ultim pas Schimbarea ADN-ULUI. .adică TRANSPLANTUL DE CELULE STAMINALE! Asta se face în cazul Leucemiilor foarte grave. ..medicii Mi.au vorbit astăzi. ..DA DONATORUL SUNT EU. .cu o compatibilitate incredibilă, și cu celule genetice sănătoase, care o vor salva de TOT PE MARIA. .din ghearele nemilosului CANCER! !!! Asa cum v-am promis vom lupta împreună până la ultima bătălie. ..și VOM ÎNVINGE! !!! cancerul poate fi învins. .crede în idealul tău și vei reușii! !!! Nu voi renunța nici o clipă la ceea ce are valoare, viața copilului meu. ..îmi voi duce copilul acasă. ., sănătos, așa cum l.am adus pe lume. ..!!!! dumnezeu este dreapta noastră, sprijinul și salvarea eternă! !!"- a declarat Daniela Rujoi pe contul personal de Facebook

Campanie inceputa la data: 18.05.2015

Nume: Maria Florina
Prenume: Rujoi
 Varsta: 14 lani
Suma necesara: 15000 de Euro
Tratament si operatie: Clinica de oncologie San Matteo din Pavia – Italia
Cazuri similare rezolvate de Asociatia “Salveaza o inima” Bogdan Lazaroi, Matei Mihai Alexandru

Maria Florina Rujoi nu a împlinit încă 15 ani și iată că viața o aruncă într-o luptă teribilă, din care nu are voie să iasă decât victorioasă.  Să donăm sau să distribuim acest apel umanitar că nu ne costă nimic.
Maria Florina Rujoi, o frumusețe de copilă dintr-o mică localitate din Munții Orăștiei, lângă Călan, împlinește în august 15 ani. O adolescentă frumoasă și inteligentă, un copil deosebit, îndrăgostită de tot ce este în jurul său, cu preocupări frumoase, cu gânduri îndrăznețe și cu o mare dragoste față de oameni.
În 7 aprilie, ca urmare a trimiterii exprese a medicilor de la Spitalul Municipal "Dr. Alexandru Simionescu" din Hunedoara, Maria este internată la Clinica de Pediatrie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj Napoca, secția Oncologie.După analize, vine diagnosticul implacabil: leucemie acută mieloblastică.
Din 13 aprilie, Maria se află sub tratament chimioterapeutic cu citostatice. În seara zilei de 24 aprilie, medicii renumitei Clinici de oncologie San Matteo din Pavia – Italia, au așteptat-o pe Maria și pe tatăl ei, Florin Rujoi, la aeroport în Italia. Celebrul doctor specialist Zeca se va ocupa de Maria. Din nefericire, tratamentul Mariei, pe lângă costurile exorbitante pe care le implică, poate dura chiar mai mult de 12 luni. Se adaugă, mai mult ca sigur, costurile și riscurile operației de transplant de măduvă osoasă. 

Tatăl ei a început să vândă bunurile mobile valoroase din gospodărie, automobil, utilaje agricole...

A adunat o sumă care-i va permite să treacă peste primele 2-3 luni în Italia. Vecinii și concetățenii săi din satele Chitid, Boșorod, Ocoliș, de lângă orașul Călan, au mers din poartă în poartă, adunând pentru Maria. Magazine și localuri din Călan au montat urne mobile pentru cei care doresc să contribuie cu cât de puțin pentru salvarea Mariei.

Aparitii media:

Evenimentul zilei-Adolescentă superbă diagnosticată cu o boală cruntă! Are MARE NEVOIE de ajutorul NOSTRU!

Hunedoara libera-UMANITAR. Maria are nevoie de ajutorul nostru

Informatia Hd-MARIA ARE O SANSA!

Replicahd-Maria are nevoie de noi ca să trăiască

Servus Hunedoara-Eveniment caritabil la Călan pentru o adolescentă diagnosticată cu leucemie