whatsapp-widget

Denis Ilina

Campanie activa 20 zile
27.016193103448% Complete

Suma primita

39.173 €

Necesari

145.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_642bc7c99196e_Denis-Ilina-04.04.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

COCOR R.
Mme S.
TARALESCA M.
Monica M.
Dna P.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Denis Ilina

Campanie activa 20 zile

Update-uri campanie

21 Apr
2023-04-21

 CLINICA SANTE a contribuit cu suma de 10000 RON pentru Denis Ilina.

 

Clinica Sante este o organizatie privata de asistenta medicala. Scopul nostru este acordarea de servicii medicale accesibile si de cea mai buna calitate, scop care ghideaza pasii echipei Clinica Sante in interactiunea cu pacientii. Valorile noastre cheie sunt performanta, respectul, castigarea increderii fiecarui pacient pe care il avem si nu in ultimul rand, atingerea celui mai inalt nivel atunci cand vine vorba de profesionalism in domeniu. Suntem dedicati pacientilor nostri, iar interactiunea cu fiecare dintre ei trebuie sa fie intotdeauna conexata cu ideea de perfectiune. Confortul si satisfactia pacientilor sunt elemente primordiale pentru noi.

Clinica Sante, in traiectul sau catre o relatie perfecta cu pacientii, a luat in calcul valorizarea celor mai bune sisteme de asistenta medicala din Europa de Vest si SUA si astfel, principiile noastre sunt strans legate de a oferi cele mai bune servicii fiecarui pacient.

Clinica Sante a fost infiintata in anul 1995 si inca de atunci ne-am organizat intru imbunatatirea relatiei cu pacientii. Fie ca vorbim de cele mai bune servicii, de o comunicare totala si eficienta sau de a fi intotdeauna acolo pentru a cunoaste, intui si satisface nevoile pacientului, Clinica Sante lucreaza pentru fiecare pacient in parte cu toate mijloacele de care dispune.

In ceea ce priveste raspandirea Clinica Sante in Romania, putem sa vorbim despre o acoperire vasta, suntem prezenti in toate judetele, unde de altfel suntem si lider de piata, iar drumul nostru continua, ne dezvoltam neincetat pentru ca ne dorim sa fim aproape de toti pacientii nostri.

Clinica Sante – Clinica aproape de dumneavoastra.

Le mulțumim pentru sprijinul financiar acordat!

20 Apr
2023-04-20

Sâmbătă pe 15 aprilie a.c  a facut RMN și luni pe 17 a venit rezultatul care din păcate nu unul favorabil . Denis nu a răspuns la ultimul tratament care ia fost administrat iar medicii specialiști au schimbat schema de tratament.

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!

Lupta noastră continuă!

06 Apr
2023-04-06
Plati efectuate Fisier 1

Din nefericire azi dimineață am primit de la Clinica Medical Park devizul de tratamentul pentru următoarele 11 luni cu o valoare totală de 145000 de euro.

 Lupta pentru viață din păcate reprezintă o sumă imensă de bani.

04 Apr
2023-04-04
Plati efectuate Fisier 1

Asociația „Salvează o inimă” a achitat azi suma de 15000 EURO, conform ordinului de plată atașat. 

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!

03 Apr
2023-04-03

Media

 1. HOT NEWS-Strigătul unei mame ajunse în pragul disperării: "De ce vrea Dumnezeu să îmi ia copilul și soțul, ambii bolnavi de cancer?"

 2. NORMEDIA-DONEAZĂ ACUM, salvează o viață! Denis suferă de o formă extrem de agresivă de cancer. Mărturia cutremurătoare a mamei: ”O veste care ne-a distrus cu totul!”

 3. NEWSLIST-Dignosticat cu o boală cruntă, Denis se luptă cu toate forțele să trăiască. Mama lui imploră ajutor

 4. NEWSWEEK-Dignosticat cu o boală cruntă, Denis se luptă cu toate forțele să trăiască. Mama lui imploră ajutor

 5. ANTENA3-"De ce vrea Dumnezeu să-mi ia copilul și soțul, ambii bolnavi de cancer? Alergam de la un pat de spital la altul"

 6. BOTOȘANI ROBO ȘTIRI-„De ce vrea Dumnezeu să-mi ia copilul și soțul, ambii bolnavi de cancer? Alergam de la un pat de spital la altul”.

 7. GAZETARUL-Strigătul unei mame ajunse în pragul disperării: “De ce vrea Dumnezeu să îmi ia copilul și soțul, ambii bolnavi de cancer?”

 8. NEWLIST-„De ce vrea Dumnezeu să-mi ia copilul și soțul, ambii bolnavi de cancer? Alergam de la un pat de spital la altul”.

 9. CRONICA OLTENIEI-O mămică din Targu Jiu are nevoie de sprijin: copilul de numai 3 ani și soțul au cancer!

 10. IGJ.ro-O familie din Târgu Jiu se luptă cu cancerul. Un tată și fiul său suferă de cumplita boală.

 11. CONSTANȚA 100%-„De ce vrea Dumnezeu să îmi ia copilul și soțul, ambii bolnavi de cancer?”

 12. GHIDUL BANATULUI-Băiețel de 4 ani, diagnosticat cu o malformație unică în Romania. Patrick are nevoie de ajutorul nostru

 13. INFO BT-,,De ce vrea Dumnezeu să îmi ia copilul și soțul, ambii bolnavi de cancer?” Strigătul unei mame ajunse în pragul disperării

 14. IAȘI INFO -,,De ce vrea Dumnezeu să îmi ia copilul și soțul, ambii bolnavi de cancer?” – Strigătul unei mame ajunse în pragul disperării

 15. JURNALUL OLTENIEI-„De ce vrea Dumnezeu să îmi ia copilul și soțul, ambii bolnavi de cancer?” Strigătul unei mame ajunse în pragul disperării

 16. ȘTIRI PE SURSE-`De ce vrea Dumnezeu să îmi ia copilul și soțul, ambii bolnavi de cancer?` Strigătul unei mame ajunse în pragul disperării

 17. SUCEAVA NEWS-De ce vrea Dumnezeu să îmi ia copilul și soțul, ambii bolnavi de cancer?” Strigătul unei mame ajunse în pragul disperării

 18. ZIUA DE CLUJ-Durere fără margini pentru o tânără mamă: "De ce vrea Dumnezeu să îmi ia copilul și soțul, ambii bolnavi de cancer?"

 19. ZIARUL PE NET-Apel disperat al unei mame care nu are bani să-și salveze copilașul de trei ani: “Vă cer disperată ajutorul pentru copilul meu, Denis”

 20. ȘTIREA DE IAȘI-Viata unui baietel de 3 ani depinde de un tratament pe care familia lui nu si-l poate permite

 21. 7EST-Viata unui baietel de 3 ani depinde de un tratament pe care familia lui nu si-l poate permite

 22. NEWS ROMANIA-,,De ce vrea Dumnezeu să îmi ia copilul și soțul, ambii bolnavi de cancer?” Strigătul unei mame ajunse în pragul disperării

 23. BOTOȘĂNEANUL-Strigătul unei femei ajunse în pragul disperării: De ce vrea Dumnezeu să îmi ia copilul și soțul, ambii bolnavi de cancer?

 24. BOTOȘANI NEWS-,,De ce vrea Dumnezeu să îmi ia copilul și soțul, ambii bolnavi de cancer?” Strigătul unei mame ajunse în pragul disperării

 

Campanie începută la data de 29.03.2023

Nume: Ilina

Prenume: Denis

Vârsta: 3 ani

Suma necesară: 145.000€

Diagnostic: rabdomiosarcom embrionar, stadiul IV

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Medical Park, Turcia

 

Povestea lui Denis Ilina

 

Să nu întrebi niciodată de ce... De ce mi se întâmplă mie asta? De ce oamenilor buni li se întâmplă atâtea și atâtea lucruri rele? De ce copii care nici nu au învățat să deosebească binele de rău suferă cumplit? Răspunsul la toate aceste întrebări ne este necunoscut, iar dacă încercăm să îl aflăm, intrăm într-o spirală nesfârșită a nefericirii pentru că adesea nu găsim niciun sens, niciun scop, nicio noimă pentru ceea ce vedem, simțim și trăim când lucrurile sunt diametral opuse voinței noastre.

Nu putem ști de ce în familia Ilina necazurile copleșitoare par să nu se mai termine, la fel cum nu putem înțelege de câtă forță interioară trebuie să dispună o femeie care abia rezistă când își vede soțul chinuit de chimioterapia pentru cancer la creier, iar acum și fiul ei are rabdomiosarcom embrionar, stadiul IV

Vă cer disperată ajutorul pentru copilul meu, Denis, de doar 3 ani și jumătate. La 2 ani a fost diagnosticat cu rabdomiosarcom embrionar în stadiul 3. Din nefericire, la primele două tratamente nu a răspuns și a ajuns în stadiul IV, cu metastaze. Acum, Denis face ultimul tratament, cel mai puternic. Medicii au spus că șansele sunt sub 50%, dar sunt, chiar dacă sunt mici! Eu ca mamă mă agăț și de un fir de păr, dacă pe acel fir de păr este o șansă minimă. O mamă trebuie să meargă până în pânzele albe pentru copilul ei, ne-a scris Andreea Ilina.

Situația este cu atât mai disperată cu cât puținele șanse pe care le are Denis țin de o sumă deloc mică. E vorba de 20.000€ pentru primele trei luni de tratament, iar ulterior - dacă analizele vor arăta bine - vor urma și alte costuri. Familia Ilina trăiește momentan doar din pensia pe caz de boală a lui Alin, de numai 1.600 de lei. În tot acest timp, bărbatul se zbate între viață și moarte, urmând chimioterapie acasă.

De ce li se întâmplă acestor oameni așa ceva? Nu știm și nici nu ne-ar ajuta să știm. E cert doar că situația lor e una critică, iar fără ajutorul nostru familia va fi destrămată de cumplita boală. Fără donațiile noastre, Andreea Ilina va rămâne văduvă și fără copil, un suflet în care durerea nu cunoaște comparații.

Vă rog, vă implor din suflet să îmi ajutați copilul! Nu știu ce să mai fac, nu știu! Fără voi nu voi reuși. Și voi aveți copii, gândiți-vă la Denis ca la copilul vostru. Vă implor!

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” înseamnă o ultimă șansă pentru viața lui Denis. Nicio sumă nu e prea mică, orice bănuț poate face diferența dintre viață și moarte pentru acest copil nevinovat!

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Denis Ilina!