whatsapp-widget

Ionuț Fratila

Campanie activa 19 zile
12.039583333333% Complete

Suma primita

5.779 €

Necesari

48.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_656f0084c7d3f_Ionut-Fratila-04.12.2023.pdf
doc_656f0084a4fc2_Ionut-Fratila-01.12.2023.pdf
doc_656f00850fcad_Ionut-Fratila-29.11.2023.pdf
doc_656f0084e6e91_Ionut-Fratila-28.11.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Borsa C.
SELCAR I.
HERITAGE D.
MARIUS C.
COCEAN C.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Ionuț Fratila

Campanie activa 19 zile

Update-uri campanie

08 Dec
2023-12-08

În fiecare zi, asistăm la micile dar mărețe miracole în viața lui Ionuț. Aceste momente, luminate de credință și speranță, ne arată că, cu ajutorul lui Dumnezeu, totul este posibil. Recent, am observat primele semne încurajatoare la picioarele lui Ionuț - o mișcare ușoară a piciorului drept. Este mai mult decât un simplu gest; este un semn că divinitatea își întinde mâna și că eforturile noastre nu sunt în zadar. Acest drum pe care îl parcurgem este lung și plin de provocări, dar aceste mici progrese ne alimentează speranța că, la final, totul va fi bine.

Mâinile lui Ionuț, odată slabe, acum capătă treptat mai multă forță. Fiecare mic obiect pe care îl apucă este o victorie, un pas înainte spre recuperare. Aceste progrese zilnice sunt minunile noastre, mici lumini de speranță care ne ghidează și ne dau puterea de a continua.

Și în această călătorie, sprijinul dvs. are o importanță imensă. Datorită generozității și empatiei dvs., Ionuț are oportunitatea să continue terapiile de recuperare, oferindu-ne șansa de a fi martorii și mai multor minuni. Fiecare ajutor primit ne apropie de acea zi când Ionuț va putea să se bucure de viață cu toată plenitudinea ei.

Vă suntem profund recunoscători pentru tot sprijinul și pentru că ați ales să faceți parte din acest drum al speranței. Împreună, visăm și luptăm pentru un viitor mai luminos pentru Ionuț.

Vă mulțumim din suflet! 🙏

05 Dec
2023-12-05

Cu emoție profundă și recunoștință, vă aducem la cunoștință un pas mare făcut pentru Ionuț Frățilă, un tânăr luptător în fața adversităților vieții. Diagnosticat cu paralizie Frankel A, Ionuț are acum șansa la un viitor mai bun datorită sprijinului vostru generos.

Grație eforturilor comune și a inimilor deschise, Asociația „Salvează o inimă” a reușit să achite suma de 22.665 RON pentru tratamentul său esențial, care se va desfășura la Spitalul Sfântul Sava din București. Acest gest semnificativ nu doar că oferă speranță și oportunitate lui Ionuț, dar reprezintă și o mărturie vie a solidarității și bunătății umane.

Fiecare contribuție, indiferent de mărime, a contat enorm. Prin generozitatea și suportul vostru, am demonstrat împreună că speranța, credința, nădejdea și puterea de luptă pot schimba vieți. Această victorie nu aparține doar lui Ionuț, ci tuturor celor care au ales să se implice și să ofere o șansă la viață.

Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul acordat. Acest moment reprezintă esența a ceea ce putem realiza împreună - o lume mai bună, plină de compasiune și ajutor reciproc. Să continuăm să fim lumina în viața celor care au nevoie de noi!

27 Nov
2023-11-27

În inima noastră, Ionuț este mai mult decât un nume; este simbolul unei lupte pline de curaj și speranță. În sanctuarul de vindecare al Sfântului Sava, Ionuț își găsește încet, dar sigur, drumul spre recuperare. Fiecare mică mișcare, fiecare moment în care reușește să stea în fund și să-și folosească mâinile, este o rază de lumină în calea lungă ce ne stă înainte.

Nu este o călătorie pe care o facem singuri. Prin generozitatea și caldură oamenilor cu inimi mari, Ionuț primește șansa de a trăi o viață normală

Privim cu încredere către cer, sperând că în curând vom vedea și semnele mișcării în picioarele lui Ionuț. Fiecare zi este o provocare, dar și o promisiune că mâine poate aduce un nou început. Împreună, putem păși alături de Ionuț în această călătorie către vindecare, către un viitor unde fiecare pas nu va mai fi doar un vis, ci o realitate.

Haideți să unim forțele pentru Ionuț, să fim alături de el în această călătorie de redescoperire a mișcării și a libertății. Fiecare ajutor pe care îl oferiți este o piatră de temelie în construirea unei lumi mai bune pentru el. Să dăruim speranță, să dăruim viață, să dăruim un viitor.

13 Nov
2023-11-13

Cu inimile vibrând de speranță și privirile fixate spre viitor, noi, familia și prietenii lui Ionuț, pășim înainte în această călătorie a vindecării, înarmati cu o credință neclintită în bunătatea divină. Așa cum se zice, "Crede și nu cerceta," așa și noi credem că fiecare pas mic pe care Ionuț îl face la Centrul de Recuperări Sfântul Sava Cel Sfințit este un dans al triumfului asupra adversității.

O lună de zile a trecut, o lună în care Ionuț, cu o reziliență care ne emoționează până la lacrimi, a câștigat bătălii mici dar esențiale. Mâinile lui, care odinioară păreau să aibă nevoie de aripi, acum încep să-și recâștige forța și mobilitatea. Este o adevărată bucurie să-l vedem cum își recapătă puterea, cum fiecare mișcare este o victorie în sine, chiar dacă drumul spre redobândirea libertății de mișcare completă pentru picioarele sale este încă lung și anevoios.

Cu toate acestea, în ciuda maratoanei de recuperare care îl așteaptă, Ionuț nu este singur. Fiecare progres, fiecare zâmbet timid, fiecare speranță renăscută ne întărește convingerea că, împreună, putem face minuni.

Vă chemăm să vă alăturați nouă, să fiți parte din acest miracol al recuperării. Ajutorul vostru financiar nu este doar o donație, este un gest de iubire, este puntea pe care Ionuț va putea să o traverseze pentru a o strânge pe fetița lui în brațe. Vă mulțumim pentru fiecare contribuție, mare sau mică, pentru că fiecare ajutor ne aduce mai aproape de ziua în care Ionuț va putea merge, nu doar fizic, ci și alături de noi toți, în acest pelerinaj al speranței și al vindecării.

Campanie începută pe 19.10.2023

Nume de familie: Fratila

Prenume: Ionut

Vârstă: 26 de ani

Suma necesară: 48,000 euro/an

Diagnostic: Frankel A. (paralizie)

Tratamentul se va realiza la Spitalul Sfântul Sava București

"O șansă pentru Ionuț!"

Fiecare moment al vieții noastre este un dar, dar unele momente vin cu provocări de neimaginat. Astăzi, venim în fața voastră cu o poveste de viață, un apel la sufletele generoase și la compasiunea fiecăruia.

V-aș dori să vă imaginați o zi obișnuită, cu soarele strălucitor și planuri de viitor, dar care într-o fracțiune de secundă se transformă într-un coșmar. Aceasta este povestea noastră, povestea lui Ionuț și a familiei sale.

Ionuț, un tânăr de doar 26 de ani, a fost nevoit să se confrunte cu durerea și disperarea după ce un accident nemilos i-a schimbat viața pentru totdeauna. Într-o clipă, mașina în care se afla s-a răsturnat de trei ori, lăsându-l imobilizat la pat, incapabil să își miște mâinile sau picioarele.

Doctorii spun că avem nevoie de tratamente costisitoare, de peste 20,000 lei pe lună, pentru ca Ionuț să își recupereze mobilitatea. În ciuda dragostei și sprijinului pe care i le oferim zilnic, costurile tratamentului și recuperării sale sunt mult prea mari pentru situația noastră financiară.

Soția lui, cu lacrimi în ochi, mărturisește: "Nu știu cum să îmi explic disperarea. Când mă uit la Ionuț și văd cât de mult își dorește să se ridice din pat, să își ducă fiica la grădiniță, inima îmi este frântă. Ne rugăm în fiecare zi să avem șansa de a-i oferi o viață normală, așa cum avea înainte de accident. Vă implor, ajutați-ne! Fiecare donație contează și ne aduce mai aproape de visul nostru."

Ionuț a crescut într-o familie adoptivă cu resurse limitate, iar acum, când are cea mai mare nevoie, familia sa nu are mijloacele financiare necesare tratamentului.

Dragi oameni cu inimi mari, vă rugăm să ne ajutați să strângem suma necesară tratamentului și recuperării lui Ionuț. Orice sumă, indiferent cât de mică, poate aduce speranță și o șansă pentru o viață normală pentru el.

Împreună, putem scrie un nou capitol în povestea lui Ionuț, unul cu un sfârșit fericit. Vă mulțumim din suflet pentru generozitatea și sprijinul vostru!

Pentru a dona, puteți folosi următoarele detalii:

Nume entitate: Asociația "SALVEAZĂ O INIMĂ"

CUI: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT:

BTRLRO22

Cod BIC: BTRL Bancă: Banca Transilvania

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, sub detalii de plată, numele IONUT FRATILA.