Teodor Radu

Campanie activa 27 zile
100.922% Complete

Suma primita

10.092 €

Necesari

10.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_6284e06a39156_Teodor-Radu-18.05.2022.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

FLORENTINA R.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Teodor Radu

Campanie activa 27 zile

Campanie începută la data de 05.05.2022

Nume: Radu

Prenume: Teodor Andrei

Vârsta: 8 ani

Suma necesară: 10.000 euro 

Diagnostic: Distrofie musculară

Tratamentul îl va efectua la: Spitalul Sant Joande Deu, Spania

Povestea lui Teodor

Obosea foarte repede, voia mult în brațe, nu alerga și mereu îi șchiopăta un picior. Am mers la diverși ortopezi care ne spuneau că totul e în regulă și nu trebuie să ne facem griji...

Așa începe povestea lui Teodor Andrei, un băiat de 8 ani, pentru care viața nu oferea decât speranță și bucurie, cel puțin până acum trei ani. La un moment dat, în 2019, starea lui de sănătate a început să le ridice mari semne de întrebare părinților. Ajunși cu el la spital, au aflat că suferă de o boală rară.

Teo are distrofie musculară. Mușchii lui sunt lipsiți de o proteină care îi susține și în timp nu vor mai funcționa. În momentul de față, se deplasează din ce în ce mai greu, nu reușește să urce singur scările, povestește tatăl băiatului, Gabriel Radu.

Și el și soția, Iulia, au căutat soluții peste tot, atât în țară cât și în străinătate. Așa au  aflat de Spitalul „Sant Joan de Déu” din Spania, unde Teodor poate beneficia de un set de analize mai aprofundate și de recuperare de specialitate. Toate costă însă prea mult față de ce își pot permite un șofer și o educatoare. Au nevoie de 10.000 de euro doar pentru investigațiile de început, în condițiile în care împreună cei doi soți au venituri de numai 5.500 de lei.

Rezultatele celor care au ajuns în acel spital sunt foarte bune. Toată speranța noastră stă în medicii de acolo, dar mai ales în oamenii care ne vor ajuta prin donații să îi putem oferi fiului nostru o viață mai bună, ne-a scris mama lui Teodor, Iulia Radu.

Distrofia musculară este o boală terifiantă, de care niciunul dintre noi nu vrea nici măcar să audă, darămite să o simtă pe propria lui piele... Pe măsură ce progresează afecțiunea, mișcările pacientului devin tot mai dificile, iar în unele cazuri pot apărea complicații la inimă ce îi pot amenința viața. În aceeași situație poate fi și Teodor, dacă nu va primi ajutor pentru a merge în Spania la tratament. Practic, suntem singura lui șansă la o viață cât mai scutită de efectele cumplitei boli genetice. Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” înseamnă forță în plus pentru acest băiat, forța necesară să lupte cu distrofia, să-i întârzie efectele, să încetinească pe cât posibil progresia bolii. Da, încă nu există vindecare, dar nu putem fi indiferenți la chinul care îi va strica tinerețea și întreaga viață acestui copil. Împreună, prin donațiile noastre, putem înclina balanța în favoarea lui Teodor!

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați pentru transferul bancar numele copilului- RADU TEODOR