whatsapp-widget

Miruna Craiu

Campanie din trecut 0 zile
41.111764705882% Complete

Suma primita

10.484 €

Necesari

25.500 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_65786a24caa74_Miruna-Craiu-12.12.2023.pdf
doc_6571720fefbe0_Miruna-Craiu-07.12.2023.pdf
doc_6571e5cc47fbd_Craiu-Miruna-07.12.2023.pdf
doc_65a648603d255_Miruna-Craiu-16.01.2024.pdf
doc_6572d3d9dd0e1_Miruna-Craiu-08.12.2023.pdf
doc_658695ff0f4cd_Miruna-Craiu-23.12.2023.pdf
doc_65c2639398035_Miruna-Craiu-06.02.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

SHOP MANIA SHOP
TEHNO CONSTRUCT
SIMION CONTRUCT
MARI CAMI
NOVA PROJECT CONSTRUCT

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Miruna Craiu

Campanie din trecut

Update-uri campanie

27 Feb
2024-02-27
 1. ROMÂNIA TV-Miruna dansează din nou! Intervenția chirurgicală ce i-a salvat viaţa a metamorfozat-o complet

 2. ȘTIRI PE SURSE-Miruna dansează din nou! Intervenția chirurgicală ce i-a salvat viața și i-a redat viitorul

 3. AGORA PRESS-Miruna dansează din nou! Intervenția chirurgicală ce i-a salvat viața și i-a redat viitorul

 4. ZIARUL ACTUALITATEA-Miruna dansează din nou! Intervenția chirurgicală ce i-a salvat viața

 5. EVENIMENTUL REGIONAL AL MOLDOVEI-Miruna dansează din nou! O intervenția chirurgicală i-a salvat viața și i-a redat viitorul

 6. BOTOȘĂNEANUL-Miruna dansează din nou: Intervenția chirurgicală i-a salvat viața tinerei 

 7. SUCEAVA NEWS-Miruna dansează din nou! Intervenția chirurgicală ce i-a salvat viața și i-a redat viitorul

 8. GAZETA DE BOTOȘANI-Miruna dansează din nou! Intervenția chirurgicală ce i-a salvat viața și i-a redat viitorul

 9. TÂRGOVIȘTE NEWS-Miruna dansează din nou! Intervenția chirurgicală ce i-a salvat viața și i-a redat viitorul

 10. Realitatea Dorohoiană-Miruna dansează din nou! Intervenția chirurgicală ce i-a salvat viața și i-a redat viitorul

 11. REFLEQT MUREȘ-Miruna dansează din nou! Intervenția chirurgicală ce i-a salvat viața și i-a redat viitorul

 12. BOTOȘANI EXPRES-Miruna danseaza din nou: Interventia chirurgicala i-a salvat viata tinerei

 13. VREMEA NOUĂ-Miruna danseazã din nou! Interventia chirurgicalã care i-a salvat viata si i-a redat viitorul

 14. OPINIA TRANSILVANĂ-Miruna dansează din nou! Intervenția chirurgicală ce i-a salvat viața și i-a redat viitorul

 15. INFO IAȘI-Miruna dansează din nou! Intervenția chirurgicală ce i-a salvat viața și i-a redat viitorul

 

16 Jan
2024-01-16
Plati efectuate Fisier 1

Miruna Craiu, în vârstă de 21 de ani, a trecut printr-o încercare dificilă în urma sărbătorilor de iarnă. Starea ei medicală s-a agravat, necesitând o întoarcere de urgență la spital pentru un tratament vital. Suferea de o afecțiune severă la plămâni. În aceste momente critice, companiile SIMION CONSTRUCT și TEHNO CONSTRUCT au venit în ajutor, donând fiecare câte 20.000 de RON.  și SHOP MANIA NET 2500 RON Ajutorul lor financiar, însumând 40.000 de RON, a acoperit costurile de internare și tratament pentru tânăra Miruna, arătând o solidaritate impresionantă.

De asemenea, Asociația Salvează o inimă a contribuit substanțial, achitând suma de 37.067 RON conform ordinului de plată atașat. Acest gest de generozitate și responsabilitate socială demonstrează puterea comunității și importanța sprijinului mutual în momente de criză.

Miruna, acum pe cale de recuperare, este profund recunoscătoare pentru acest val de sprijin. Cuvintele ei de mulțumire și apreciere se îndreaptă către toți cei care au stat alături de ea în această perioadă dificilă. Împreună, lupta continuă, iar aceste exemple de empatie și solidaritate ne reamintesc cât de importante sunt credința, dragostea și responsabilitatea în fața adversității.

"Vă mulțumim!" nu este doar un cuvânt de recunoștință, ci și un simbol al speranței și al forței comunității. Această poveste inspiră și motivează, demonstrând că, împreună, putem face față celor mai mari provocări.

24 Dec
2023-12-24

Aceste zile în plus au generat costuri suplimentare considerabile, însă, în aceste momente dificile, Asociația Salvează o Inimă a venit în ajutor. Cu generozitate și devotament, s-a alăturat cu suma de 2000 RON compania FRAMES EMOTION PHOTO GROUP , suma de 2500 RON compania NOVA PROJECT CONSTRUCT și MAR CAMI cu suma de 3500 RON. Acest gest nobil nu doar că a ajutat-o pe Miruna să depășească această provocare, dar a reprezentat și o rază de speranță și sprijin într-un moment critic al vieții sale. Prin solidaritate și compasiune, aceste companii au transmis un mesaj puternic de umanitate și altruism, demonstrând că, chiar și în cele mai întunecate ore, există lumină și bunătate în lume. În inimile celor care au contribuit, indiferent de suma, s-a aprins flacăra speranței, o flacără ce arde cu puterea de a schimba destine și de a aduce alinare.

23 Dec
2023-12-23
Plati efectuate Fisier 1

Miruna Craiu, la vârsta de 21 de ani, a fost confruntată cu un diagnostic greu: scolioza. După o perioadă prelungită de spitalizare, care a necesitat zile suplimentare de tratament, ea a fost în sfârșit externată. Aceste zile în plus au generat costuri suplimentare considerabile, însă, în aceste momente dificile, Asociația Salvează o Inimă a venit în ajutor. Cu generozitate și devotament, această asociație a acoperit întreaga sumă de 14105 RON necesară pentru tratamentul ei, conform ordinului de plată atașat. Acest gest nobil nu doar că a ajutat-o pe Miruna să depășească această provocare, dar a reprezentat și o rază de speranță și sprijin într-un moment critic al vieții sale. Prin solidaritate și compasiune, Asociația Salvează o Inimă demonstrează că în lumea noastră există încă oameni care pun preț pe sănătatea și bunăstarea celorlalți, făcând un real diferență în comunitate.

18 Dec
2023-12-18

După o operatie extenuantă de peste 8 ore și 45 de minute, destinul a început să-și schimbe cursul pentru tânăra de 21 de ani, Miruna Craiu. Diagnosticată cu scolioză, Miruna a înfruntat provocări pe care mulți dintre noi doar le pot imagina. Însă, în această zi strălucitoare, înconjurată de pereții albi ai salonului de spital, Miruna a făcut primii săi pași către recuperare.

A fost un moment care a oprit timpul în loc. Cu fiecare mișcare tremurătoare, determinarea și curajul ei străluceau mai puternic decât orice durere sau frică. Medicii și asistenții, martori la acest triumf al voinței, își țineau respirația, privind cu admirație și speranță. Pentru Miruna, acești pași nu erau doar o mișcare fizică, ci o călătorie emoțională profundă, un simbol al luptei ei și al speranței care nu moare.

Chiar și în acele momente de încercare, zâmbetul ei era luminos, un far de speranță pentru toți cei care au avut privilegiul să fie martori la această scenă. Acesta nu era doar un pas înainte pentru Miruna, ci un pas înainte pentru fiecare persoană care se luptă cu propriile bătălii. În ochii ei, se putea citi un mesaj simplu, dar puternic: "Nu renunța niciodată".

Astăzi, Miruna Craiu nu este doar o supraviețuitoare; ea este un simbol al puterii umane, al rezilienței și al speranței neclintite. Povestea ei nu este doar despre recuperare fizică, ci despre o victorie a spiritului uman care refuză să se lase învins.

12 Dec
2023-12-12
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 118.856,15 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

11 Dec
2023-12-11

Miruna Craiu, în vârstă de 21 de ani, a înfruntat o provocare uriașă în viața sa: diagnosticul de scolioză. Pentru ea și familia ei, ziua operației a fost una plină de emoții intense. După mai bine de 8 ore și 45 de minute, Miruna a ieșit cu bine din intervenția chirurgicală, punând capăt unei așteptări care pentru părinții săi părea să nu se mai sfârșească. Aproape 9 ore de speranță, rugăciune și milioane de gânduri au umplut inimile lor, în timp ce așteptau vestea că totul a decurs bine.

Intervenția a fost un succes datorită mâinilor de aur ale Dr. Alexandru Thiery, un chirurg excepțional care a reușit să schimbe radical viața tinerei Miruna. Această reușită nu ar fi fost posibilă fără generozitatea și sprijinul comunității, care s-a mobilizat impresionant pentru a strânge suma necesară intervenției și investigațiilor. Mulțumiri inepuizabile tuturor celor care au contribuit și au fost alături de Miruna în aceste momente dificile. Voința, curajul și speranța s-au împletit cu profesionalismul și dedicarea medicului, scriind astfel o poveste de succes și de transformare, care va rămâne un exemplu de solidaritate și empatie.

08 Dec
2023-12-08
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 180 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

07 Dec
2023-12-07
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 3070 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

07 Dec
2023-12-07
Plati efectuate Fisier 1

Vă aducem o actualizare importantă privind situația lui Miruna Craiu, o tânără de 21 de ani, diagnosticată cu scolioză. Recent, am fost informați că data operației sale a fost schimbată, fiind acum programată pentru 11 decembrie 2023, cu o zi mai devreme decât era inițial planificat. Înțelegem că acest schimb neașteptat poate adăuga emoții suplimentare atât pentru Miruna, cât și pentru familia ei. În aceste momente, credința, dragostea și răbdarea sunt mai importante ca niciodată.

Dorim să vă anunțăm că Asociația "Salvează o Inimă" a achitat astăzi suma de 750 RON, destinată investigațiilor medicale necesare înainte de operație, conform ordinului de plată atașat. Această sumă va contribui la asigurarea că Miruna primește îngrijirea medicală adecvată și este un pas esențial în lupta ei pentru sănătate.

Ne simțim onorați să putem susține și însoți pe Miruna și familia ei în această călătorie dificilă. Lupta noastră pentru a ajuta pe cei în nevoie continuă neîncetat, și suntem profund recunoscători pentru fiecare formă de sprijin pe care comunitatea noastră o oferă.

Vă mulțumim pentru solidaritatea și generozitatea dumneavoastră. Împreună, putem face diferența în viețile celor afectați de astfel de provocări medicale.

01 Dec
2023-12-01

12 Decembrie 2023 nu va fi doar o zi obișnuită în calendar; va fi ziua în care lumea Mirunei se va schimba pentru totdeauna. În acest drum către operație și spre o nouă viață, un val de dragoste, speranță și nădejde s-a ridicat, purtat de generozitatea neașteptată a unor companii cu inimi mari.

EuroBuilding, Arbormedia și Construct COM, au devenit mai mult decât simple entități corporative; au devenit eroi nevăzuți în povestea Mirunei. Cu donații generoase - 20.000 RON, 5.000 RON și 15.000 RON - aceste companii au ales să redirecționeze sumele din impozitul pe profit din 2022 pentru a face o diferență reală în viața unei tinere.

Un simplu click și câteva minute pentru a semna un contract au fost tot ce a fost nevoie pentru a da Mirunei o nouă șansă la viață. Aceste acțiuni, poate mici în lumea corporativă, sunt imense în universul Mirunei. Ele reprezintă nu doar o asistență financiară, ci o reafirmare a umanității, a empatiei și a solidarității.

În această perioadă a sărbătorilor, când lumea se adună pentru a celebra, Miruna se pregătește să primească cel mai prețios cadou - posibilitatea unei vieți fără durere și limitări. Fiecare leu donat este o investiție în speranța și visele ei.

Povestea Mirunei, împletită cu generozitatea acestor companii, devine un exemplu viu al faptului că, atunci când oamenii și organizațiile se unesc pentru o cauză nobilă, pot transforma vieți. Într-o lume adesea grăbită și indiferentă, aceste gesturi de bunătate strălucesc luminos, amintindu-ne de puterea incredibilă a unității și a acțiunii concertate.

Pe măsură ce ziua operației se apropie, inima Mirunei este plină de recunoștință și emoție. Fiecare zi este acum o treaptă în urcușul către un viitor mai luminos, un viitor în care ea poate păși liberă și plină de încredere, susținută de dragostea și sprijinul unei comunități întregi. Aceasta este povestea Mirunei, o poveste de curaj, speranță și transformare, posibilă datorită inimilor generoase care au ales să lase o amprentă pozitivă în lume.

27 Nov
2023-11-27

În prag de iarnă, când lumina sărbătorilor începe să strălucească în casele noastre, o luminiță de speranță palpită și în inima curajoasei Miruna Craiu. Un suflet tânăr și plin de viață, Miruna se pregătește să înfrunte o provocare care îi va schimba cursul vieții: o intervenție chirurgicală esențială pentru scolioza cu care luptă de atâta timp.

Data de 12 decembrie 2023 este ziua când Miruna va păși cu încredere în sala de operații a Spitalului Monza din București. Fiecare moment care ne desparte de această dată este un pas spre o viață mai dreaptă, mai sănătoasă și mai fericită pentru ea.

Cu toate acestea, un obstacol încă se află în calea visului ei la o nouă viață: suma de 25,500 de euro necesară pentru intervenție. Până acum, inimile generoase s-au unit și au strâns împreună 19,236 de euro. Suntem aproape, dar încă ne despart 6,264 de euro de ținta finală.

Este un moment când fiecare dintre noi poate să fie mai mult decât un simplu observator; putem fi parte activă în scrierea unui viitor mai bun pentru Miruna. Fiecare euro donat este o investiție în sănătatea și fericirea ei, un pas în lupta ei curajoasă cu scolioza.

Miruna nu cere mult, doar o șansă la o viață normală, la o tinerețe fără constrângeri și durere. În acest sezon al dăruirii, să alegem să dăruim ceva ce nu se poate cumpăra de pe rafturile magazinelor: o șansă la sănătate.

Vă invităm să vă alăturați acestei cauze și să umpleți golul rămas. Să unim forțele și să încheiem acest an cu un act de generozitate care va rămâne în amintirea unei familii pentru totdeauna. Ajutați-ne să aducem bucurie și sănătate în viața lui Miruna. Orice contribuție contează și este un pas către victoria ei asupra scoliozei.

Fii tu cel care face diferența. Fii parte din victoria lui Miruna.

26 Oct
2023-10-26

În aceste vremuri, uneori, speranța se naște din locuri neașteptate. Cu inima plină de recunoștință și ochii umezi de emoție, dorim să vă anunțăm că publicația Hot News a ales să se alăture demersului nostru, acordându-i lui Miruna Craiu, o tânără de 21 de ani, șansa la o viață normală în fața scoliozei care o ține prizonieră.

Miruna nu este doar o cifră sau o știre de moment. Ea este un suflet tânăr, plin de vise și speranțe, care se confruntă cu o provocare imensă. Gravitatea scoliozei sale necesită intervenție rapidă și sprijinul nostru comun.

Grație dragostei și solidarității voastre, până în prezent, nu mai puțin de 8 publicații, atât locale cât și naționale, au răspuns apelului nostru. Mai mult, inima noastră este mișcată de generozitatea celor 350 de persoane care, din puținul lor, au ales să doneze pentru a salva viața acestei tinere.

Credința și speranța sunt alimentate de fiecare gest de bunătate și de fiecare euro donat. Împreună, am reușit să strângem 5048 de euro, dar lupta noastră nu se încheie aici. Cu fiecare zi care trece, ne apropiem de ținta noastră, avându-vă alături, împărtășind aceeași dragoste, aceeași credință și aceeași speranță pentru Miruna.

Mulțumim din adâncul inimii pentru toată generozitatea și compasiunea voastră. Împreună, putem schimba destinul lui Miruna.

Campanie începută la data de 17.10.2023

Nume: Craiu

Prenume: Miruna Marinela

Vârsta: 21 ani

Suma necesară: 25500 €

Diagnostic: Scolioză

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Monza din București

Cazuri similare sprijinite financiar de Asociația Salvează o inima: Daria Molea,Marinela Canuta,Mihnea Tabara,Gabriela Curcan,Alexandru Țucă,Delia Husein, Ana Ivănescu,Georgeana Melinte,Teodora Bălan,Bianca Bodea

Miruna Marinela: Dansul Vieții

În umbra unei comunități vibrante de la marginea Bucureștiului, Miruna Marinela, la doar 21 de ani, visează la reflectoarele luminoase ale marilor scene de dans. Cu o energie debordantă și o pasiune înăscută pentru dans, tinerei i s-a promis un viitor strălucitor.

Dar, ca în orice poveste cu înțeles profund, obstacolele nu întârzie să apară. Acum 10 ani, destinul a pus în calea ei o provocare de proporții: scolioza. Inițial, boala părea să aibă o evoluție lentă, dar a evoluat într-o manieră alarmantă, punând în pericol nu doar visul, dar și calitatea zilelor sale.

Miruna și-a pierdut treptat mobilitatea, iar dansul, acea formă de exprimare care o definea, a devenit din ce în ce mai dificil. Durerile și deformările cauzate de scolioză au amenințat să-i fure visul, iar acum, singura soluție care se întrevede este o intervenție chirurgicală complexă. Costul? 25.500 de euro, o sumă imensă pentru familia Craiu, care face tot posibilul să-și susțină fiica.

Povestea Mirunei nu este doar despre o intervenție medicală. Este o poveste despre visuri, despre o tânără care dorește să își trăiască pasiunea și să inspire o lume întreagă prin dansul ei. Este despre o comunitate care poate uni forțe și arăta că împreună putem transforma destine.

Noi, alături de familia Craiu, apelăm la inimile voastre generoase, la toți cei care cred în puterea viselor și în capacitatea noastră de a aduce schimbare. Orice donație, oricât de mică, ne aduce mai aproape de a-i oferi Mirunei șansa de a păși din nou cu încredere pe scenă, de a duce dansul vieții mai departe.

Pe lângă contribuțiile financiare, împărtășirea acestei povești poate ajuta și mai mult. Dacă povestea Mirunei vă atinge inima, vă rugăm să o împărtășiți și altora. Haideți să formăm un lanț al speranței și să arătăm că, împreună, putem face miracole.

"Nu am cuvinte să exprim cât de recunoscătoare sunt pentru toți cei care m-au sprijinit. Viața m-a pus în fața unor provocări grele, dar cu ajutorul vostru, am găsit forța să lupt și să sper. Visul meu de a dansa nu e doar pentru mine, ci pentru fiecare inimă bună care m-a susținut. Vă mulțumesc din suflet!" ne-a transmis Miruna cu lacrimi în ochi

Donațiile pot fi făcute direct pe platforma noastră de fundrasing sau prin alte metode detaliate pe site. Cu fiecare pas, cu fiecare euro donat, Miruna se apropie de scenă, de visul ei, de dansul vieții.

Ajută-ne să facem diferența. Ajută-ne să o readucem pe Miruna în lumina reflectoarelor.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Rugămintea organizației este ca donatorii să menționeze la detaliile plății din transferul bancar numele MIRUNA CRAIU